Kunstaanbod

Ferdinand Erfmann

Er worden door het Huiskamermuseum een aantal unieke Erfmann tekeningen aangeboden. Ze zijn in het bezit van de stichting maar behoren niet tot de Mokum Collectie.

De prijzen van de tekeningen variëren van € 250 tot € 2.000.

Van de opbrengst kunnen een aantal schilderijen uit de Mokum Collectie weer worden gerestaureerd of van een nieuwe lijst voorzien. Kijk hier voor het aanbod.


Roos de Lange

Roos schildert met potlood, haar tekeningen zijn van een ongekende schoonheid. Haar techniek is fabelachtig evenals het kleurgebruik. De compositie vaak verrassend, de minimale vervreemding zorgt er voor dat de tekeningen nergens vanzelfsprekend zijn. De binnenplaatsjes en de interieurs ademen een sfeer van vakantie en van rust uit. Met haar gevoel voor schoonheid en harmonie weet zij heel veel liefhebbers te beroeren. Ook getekende kerkinterieurs stralen een weldadige rust uit. Haar observatie is haar handelsmerk daarom zijn ook haar poezentekeningen voor alle poezenliefhebbers herkenbaar.

Na jaren van afwezigheid toont zij haar werk weer, tussen de Mokum Collectie, voor een breder publiek. De tekeningen zijn met passe-partout en ingelijst (geen wissellijst) te koop. Kijk hier voor het aanbod.


Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Janna van Zon.